Däckservice & däckskifte i surahammar

Behöver däcken ses över eller är det dags för däckbyte? Låt oss hjälpa dig!

Låt oss ta hand om dina däck I SURAHAMMAR

Bland de viktigaste komponenterna i bilen är däcken. Dem har kontakt med vägen och dess skick avgör om väggreppet är bra nog. För att du ska kunna köra bilen säkert på vägarna, är det ytterst viktigt att däcken har ett bra väggrepp, annars ökar risken för diverse missöden som exempelvis, sladd, avåkningar eller punkteringar. I värsta fall kan det leda till en bilolycka. Skulle det vara något fel på dina däck, kan du alltid lämna in bilen till oss på Surahammars Däckservice AB. Noggrannt inspekterar vi alla delar av däcken och åtgärdar eventuella brister och fel. Självklart informerar vi dig om eventuella brister och däckets allmänna skick samt ger dig råd om vad för åtgärder bör vidta. Allt för att du som bilägare ska känna dig trygg i att vi utför ett arbete av högsta kvalitet då vi har en hög kunskap inom branschen. Över 45 års erfarenhet talar för det.

Boka däckskifte hos oss!

Boka en tid nu

däckskifte

personbil 300 kr

Bronspaketet

Däckförvaring
350 kr

Silverpaketet

Däckförvaring & tvätt
450 kr

Guldpaketet

Däckförvaring, tvätt & balansering
650 kr

Vi arbetar med alla sorters däck

Vi arbetar inte endast med bildäck utan har hand om däck från flera olika sorters fordon som exempelvis lastbilsdäck, skogsmaskinsdäck och däck för entreprenadmaskiner. Behöver ditt företag nya däck för sina lastbilar eller entreprenadmaskiner kan du vända dig dig till oss då du kan vara säker på att vi definitivt hittar däck som passar ditt fordon och förutsättningar. Förutom över 45 års erfarenhet har vi även kontakt med ett stort nät av däckleverantörer som kan förse oss med däck för diverse fordon.

Följande gör vi inom däckservice

DäckSKIFTE

Vi byter däck åt olika slags fordon, som exempelvis personbilar, lastbilar och entreprenadmaskiner. Vi arbetar snabbt och effektivt till förmånliga priser för både privatkunder och företag. Däcken handdrar vi med momentnyckel, just för att däcken ska vara monterade enligt tillverkares instruktioner.

DÄCKSERVICE

Däckservice är viktigt. Arbetet består av flera kontroll- och reparationsåtgärder som syftar till att bibehålla däckets goda skick och balans. Dessutom får du som bilägare full koll över däckens skick. Detta kan göras smidigt under säsongsdäckbytet, men även mitt i säsongen om du känner att däcken behöver ses över.

DÄCKBALANSERING

Vill du få ut den högsta potentialen ur dina bildäck? Då kan det vara dags att lämna in bilen för däckbalansering. Det är av högsta vikt att däcken är korrekt balanserade. Kör man för länge med obalanserade däck försämras väggreppet snabbt och slitaget ökar likaså. Detta bör du ta på allvar. Annars får du byta däck onödigt tidigt.

DÄCKREPARATIONER

Tappar däcken luft konstant eller har du fått en punktering? Lämna in bilen hos oss så kan vi utvärdera om däcket går att reparera. När skadan har lokaliserats separeras däcket från fälgen och vi reparerar det inifrån.

DÄCKMONTERING

Däckmontering innebär att däck och fälg separeras från varandra och ett nytt däck / fälg monteras med det gamla. Detta görs oftast när kund endast köpt däck som ska monteras utan nya fälgar. I många fall behövs även en balansering.

NYA DÄCKVENTILER

Gamla däckventiler kan börja läcka efter flera år. Detta leder till ökad bränsleförbrukning och försämrat väggrepp. Lämna in bilen till oss och låt en däckexpert byta ut däckventilerna så att däcken håller tätt och kan tjäna dig i flera år framöver.