Däckförvaring surahammar

Förvara dina däck hos vårt däckhotell. Hos oss förvaras däcken tryggt och säkert.

Vi vet hur man förvarar däcken på bästa sätt

Att förvara däck på bästa sätt är viktigt, både vad gäller säkerhet och för att dina däck ska hålla så länge som möjligt. Det bästa är om du kan förvara dina däck i ett ventilerat förråd inomhus. Däcken mår också bra av att förvaras svalt, torrt och mörkt. Detta är p.g.a. solljuset som gör att däcken förlorar sin mjukhet och därmed spricker upp lättare.

0220-30007

Boka däckskifte hos oss!

Boka en tid nu

däckskifte

personbil 300 kr

Bronspaketet

Däckförvaring
350 kr

Silverpaketet

Däckförvaring & tvätt
450 kr

Guldpaketet

Däckförvaring, tvätt & balansering
650 kr

När ska jag byta till vinterdäck

Mellan 1 december och 31 mars måste vinterdäcken vara monterade på bilen. Dubbdäck får användas mellan 1 oktober och 15 april.

När ska jag byta till sommardäck

Mellan 1 december och 31 mars måste vinterdäcken vara monterade på bilen. Dubbdäck får användas mellan 1 oktober och 15 april.

Vi förvarar dina däck oavsett vad för sort det är

Oavsett om däcken är för lastbil, personbil, entreprenadmaskin eller skogsmaskin förvarar vi dina däck tryggt och säkert i vårt lager där det är mörkt, torrt och svalt, perfekt miljö för däcken att förvaras i.

Vi undersöker däcken

Vi inspekterar däcken och undersöker vilket skick de är i innan vi tar in dem för förvaring. Vi informerar dig om skicket så att du har god tid på dig att byta ut dina slitna däck innan nästa säsong kommer.

Vi tvättar dina däck

När det är dags att sätta på däcken som förvarats hos oss finns möjligheten att få dem tvättade. Det är högst rekommenderat att få dem tvättade då de är skinande rena och fina inför säsongen. Däcktvätt finns i silver- och guldpaketet.

Vi balanserar däcken

Inget är så irriterande som snedslitage eller vibration under körning. Därför rekommenderar vi att du i samband med förvaringen väljer guldpaketet så att vi balanserar de förvarade däcken direkt innan de ska monteras på bilen.

Torrt, mörkt och svalt

I vår lagerlokal har vi god ventilation som bidrar till en god miljö för däcken att förvaras i. Vi har det torrt, svalt och mörkt så att gummit inte blir dåligt.

Däcken förvaras i däckställ

Vi förvarar däcken i speciella däckställ under perfekta förutsättningar för däcken, d.v.s. mörkt och svalt.

Däcken märks

Vi är noggranna och professionella i vårt arbete. Dessutom jobbar vi förebyggande för att se till att eventuella felaktigheter inte uppstår. Ett exempel är att vi alltid märker upp däcken om de är höger eller vänster.