Professionell däckverkstad i Surahammar

Vi kan hjälpa dig med allt inom däck och fälg, varmt välkommen!

OBS: Se till att boka tid några dagar i förväg, speciellt under däcksäsong eftersom tiderna blir snabbt bokade.

Däckskifte & Däckservice

Vi jobbar med alla typer av däck och ser till att de är i toppskick. Vi utför däckskifte och allt inom däckservice som exempelvis balansering och lagning av punktering.

Däckförsäljning

Är du ute efter nya däck? då har du kommit rätt. Vi har lång erfarenhet av däck och kan leverera olika typer av däck, vare sig det är till personbil, lastbil eller skogsmaskin.

Däckhotell

Trött på att behöva bära ut tunga däck ur förrådet och offra onödig plats? Förvara däcken hos oss och använd ditt utrymme till annat som är viktigare. Dessutom slipper du den fysiska ansträngningen.

Surahammars Däckservice AB - däckverkstad med lång erfarenhet 

När du kommer till oss bemöts du av professionalism och personlig service, detta är resultatet av att ha funnits i snart 50 år. 1974 startades Surahammars Däckservice AB på Östergatan i Surahammar utanför Västerås. Alf Johansson som var med i början lämnade över företaget till Lars Johansson år 2006 och 2008 öppnades de nya lokalerna på Enbärsvägen 3 i Surahammar, den nuvarande adressen som däckverkstaden ligger på.

Byt dina däck hos oss!

Börjar däcken bli slitna eller är det däcksäsong och du behöver byta däck? Vi tar hand om dina däck och inspekterar deras skick, så att du som bilägare har full koll över dina däck. Skulle du behöva nya däck så hjälper vi dig att hitta ett par som passar väl.

Boka en tid nu

Vilka regler gäller kring däckbyte under säsong?

När får man byta till vinterdäck?

Personbil och lätt lastbil med en totalvikt av högst 3,5 ton, samt släpvagn, som dras av sådant fordon, skall vid färd på väg vara försedd med vinterdäck den 1 december till den 31 mars. Det är tillåtet att använda dubbdäck under perioden 1 oktober–15 april. Om vinterväglag råder utöver de tiderna får du använda dubbdäck. Vinterdäckens mönsterdjup måste vara minst 3 mm.

När får man byta till sommardäck?

Dubbade däck får inte användas under tiden från och med den 16 april till och med den 30 september om inte under denna tid vinterväglag råder eller kan befaras. Under denna tid ska sommardäcken vara monterade. Dock kan du byta till sommardäck redan efter den 31 mars. Sommardäckens mönsterdjup måste vara minst 1,6 mm.

"Min däckverkstad i Sura. Alltid trevliga och duktiga."

- Kjell D

"KANONBRA bara trevligt fika medan man väntar o personal med glimten i ögat....gillar det här"

- Johnnie j

"Bra service. Kunnig personal."

- Lennart

Boka däckskifte

Däckskifte personbil 300 kr

Bronspaketet

Däckförvaring
350 kr

Silverpaketet

Däckförvaring & tvätt
450 kr

Guldpaketet

Däckförvaring, tvätt & balansering
650 kr

Vår personal

Lars Johansson

Däckmontör

tommy olah

Däckmontör

mats åsberg

Däckmontör

adam andersson

Däckmontör

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring däck och fälgar? Kanske behöver du nya däck men vet inte ens vilka parametrar du ska ta hänsyn till? Oroa dig inte. Kontakta oss så kan vi hjälpa dig. 

Vi finns på Enbärsvägen 3 i Surahammar utanför Västerås.